2023 - 2024 Öğrenci Kabulü Hakkında

  • Anasayfa
  • 2023 - 2024 Öğrenci Kabulü Hakkında
2023 - 2024 Öğrenci Kabulü Hakkında

2023 - 2024 Öğrenci Kabulü Hakkında

Okulumuz yeni eğitim dönemi için öğrenci kabulüne başlamıştır. Öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla eğitim kadromuz deneyimli öğretmenlerden oluşmaktadır. Anaokulumuz, çocukların öğrenme sürecini eğlenceli hale getirerek akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerini de destekler.

Çocukların merak duygusunu canlı tutacak, yaratıcı düşünmelerine olanak sağlayacak ve onların doğal öğrenme süreçlerine saygı duyacak bir eğitim sunuyoruz. Okulumuzda, çocukların özgüvenlerini artırmak, birbirleriyle etkileşimlerini desteklemek ve onlara sorumluluk duygusu kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

Okulumuzun güvenliği ve hijyeni bizim için en önemli önceliklerdendir. Pandemi sürecinde de tüm sağlık kurallarına uyarak eğitim sürecimizi sürdürdük ve bu dönemde de aynı titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Eğer çocuğunuzun eğitim hayatında sağlam bir temel atmak istiyorsanız, okulumuza kayıt yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımızla,

0 850 885 1999